Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

24.01
2014
No podran tallar-nos la llengua

El passat dia 21 de gener el govern espanyol, a instancies del govern del PP valencià, enviava a ACPV una notificació amenaçant amb sancions d’un milió d’euros si no tallaven el senyal de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació. Açò va provocar el tancament de les emissions de l’últim mitjà de comunicació públic i en català que ens quedava al País Valencià.

El PP continua la seua cacera de bruixes contra totes aquelles institucions que històricament han vertebrat els Països Catalans. No poden suportar que hi haja un espai comunicatiu català, per això van tancar TV3, per això han asfixiat fins la mort de RTVV i per això ara tallen Catalunya Ràdio.

El País Valencià és el camp de proves en el que, durant gairebé 20 anys han desenvolupat el seu projecte polític, tant en aspectes socials com nacionals. No és casualitat que hi haja més de 100.000 xiquets i xiquetes que no poden estudiar en valencià malgrat haver-ho sol•licitat o que, 190 unitats docents que s’eliminen, 150 siguen en valencià.

No obstant, els valencians i valencianes continuarem lluitant per fer fora de la Generalitat els antivalencians que ens malgovernen i cada dia queda molt menys per a la seua caiguda.

Perquè, per molt que ho intenten, no podran tallar-nos la llengua! 

foto_joan_vea.jpg
  • Joan Vea
  • Portaveu de les JERPV
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/113141

Comparteix: