Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

23.12
2014
No ens enmordassaran!

Els drets civils, humans i la llibertat d’expressió a l’Estat espanyol, han patit una greu sacsejada amb l’aprovació de la Llei de Seguredad Ciudadana, altrament coneguda com a “Llei Mordassa”. 

Amb la imposició del PP, aquesta llei aplicarà dures sancions a aquells i aquelles que la infringeixin donat que manifestar-se sense permís, fer-ho envoltant qualsevol Parlament o en les dates properes a una contesa electoral pot suposar multes de fins a 30 mil euros.

Són mals temps pels drets humans ja que no es podrà gravar a la policia en el transcurs d’una actuació policial, que com ja sabem no sempre són adequades, i tampoc es podrà impedir un desnonament, imposant dures sancions especialment als funcionaris públics que es neguin a aplicar-lo. Un dels casos que ha generat més controvèrsia i ha fet saltar les veus d’alarma a la Unió Europea són les devolucions frontereres en calent, que queden regulades i legalitzades amb aquesta llei.

Òbviament, són mals temps per l’activisme, però les Joventuts d’Esquerra Republicana no ens podem quedar aturades! Protestarem i intentarem incidir al màxim sempre que sigui necessari per denunciar lleis més pròpies d’una dictadura que d’un estat europeu.

Malgrat tot, La lluita continua!

Rubén David Borrás
  • Rubén David Borrás
  • Secretari nacional d'activisme
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/180045

Comparteix: