Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

03.10
2015
Fins a la victòria!

Aquest diumenge vam poder viure les eleccions més decisives de la història de Catalunya, i vam viure també les eleccions amb més participació de la història de Catalunya. 

Tothom coincidia a dir que si la participació superava el 72% l’independentisme perdria el plebiscit. Així doncs, podem estar molt contents. Han votat més persones que mai abans i ho han fet donant una majoria absoluta a l’independentisme.

Junts pel Sí ha guanyat a totes les comarques de Catalunya, guanyant també a 916 municipis. Gairebé dos milions de persones han votat per la independència, una xifra mai aconseguida abans, ni tan sols el 9N on podrien votar les persones majors de 16 anys i les persones nouvingudes.

Amb una participació rècord, l’independentisme ha aconseguit el 48% dels sufragis i l’unionisme ha aconseguit el 39%.

Hem guanyat. Així ho diuen també tots els mitjans internacionals i ara la feina que tenim per endavant és molta. Tenim un mandat que cal desenvolupar i cal treballar perquè els 72 diputats independentistes ens posem d’acord d’una vegada i iniciem el procés cap a la proclamació de la República Catalana.

Ho farem, i les JERC hi serem presents, com sempre. Perquè sempre hem estat al costat del país en els moments més transcendents i ara no en serà cap excepció.

Fins a la victòria!

Gerard Gómez del Moral
  • Gerard Gómez del Moral
  • Diputat electe i portaveu nacional de les JERC
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/186512

Comparteix: