Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

27.02
2015
Fem sentir la nostra veu!

En els últims anys el jovent sabadellenc hem vist com de manera constant la política de la ciutat va a la deriva i no ofereix cap perspectiva de futur als joves. L’atur juvenil, la corrupció, l’exili forçós... són qüestions que ens afecten directament i que semblen no tenir solució si les coses no canvien de rumb.

La corrupció i les males pràctiques han estat la tònica del que els moviments populars han denominat l’”estil Bustos” que va acabar esclatant en el conegut cas Mercuri.

Aquest és un moment d’excepcionalitat que requereix de mesures urgents, necessitem més que mai un pla de xoc per combatre la xifra d’atur i la baixa emancipació.

L’Ajuntament de la nostra ciutat ha d’impulsar un canvi de model productiu més just i sostenible afavorint la creació d’ocupació de qualitat i apostant per sectors estratègics. La ciutat ha d’afrontar el drama de l’habitatge que s’acarnissa especialment en el col·lectiu de joves. Emancipar-se és un dret de totes les persones i hem de poder exercir-lo.

És evident que les properes eleccions han de ser un punt d’inflexió. Amb aquesta motivació, les JERC Sabadell ens unim a la campanya d’ERC i hi aportem el nostre punt de vista jove i radical.

El jovent ha de fer sentir la seva veu i participar d’aquells espais de decisió política més propers a la ciutadania i que poden permetre un canvi més ràpid de les nostres condicions de vida: els municipis. 

Laia Girós
  • Laia Girós
  • Candidata de les JERC a l'Ajuntament de Sabadell
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/181690

Comparteix: