Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

17.01
2014
El Ple del Parlament aprova demanar el 150.2

Aquest dijous el Parlament de Catalunya ha aprovat amb 87 vots a favor presentar al Congrés dels Diputats la petició perquè es delegui a la Generalitat la competència per convocar i celebrar un referèndum sobre el futur polític de Catalunya. És el que s’ha anomenat la via de l’article 150.2 de la Constitució, una de les cinc vies legals que s’han posat sobre la taula per celebrar la consulta.

 

Aquest nou pas donat per una àmplia majoria és clau i necessari en el camí per tal que el poble de Catalunya voti el proper 9N, perquè hem posat en marxa el procés per exercir el dret a decidir. Tots i totes som conscients de la resposta negativa del Govern i les Corts espanyoles davant la petició catalana. Però és un pas que hem de fer per carregar-nos de raons i, sobretot, guanyar més legitimitat per seguir endavant en el mandat democràtic de decidir col•lectivament el nostre futur polític.

Pas a pas estem més a prop de la victòria. I en aquest camí guanyador, en què la força és la ciutadania, les JERC hem de seguir treballant a tots els nivells per construir la majoria més àmplia possible per la democràcia i la independència. 

foto_marta_vilalta2.jpg
  • Marta Vilalta
  • Diputada de les JERC al Parlament de Catalunya
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/113131

Comparteix: