Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

27.06
2014
Dia de l'orgull LGTB, manifestem-nos per la igualtat!

Aquest 2014, 45 anys després de l’inici dels aldarulls de Stonewall (Nova York), considerats l’inici de la lluita política per l’alliberament sexual del món modern, seguim recordant el 28 de juny i treballant dia a dia, doncs encara queda molt per fer.

La lluita bàsica de tota la gent que es considera Lesbiana Gai Transsexual Bisexual i Intersexual, independentment de la seva condició i actitud, és l’alliberament sexual de tota la població, i això vol dir trencar amb l’heteronormativitat i la presumpció d’heterosexualitat que ens engabia i col•loca sexualment, fins i tot abans de néixer.

És necessari que tinguem presents que és una lluita de tothom, una lluita curiosa, on es barregen tabús, prejudicis, mites, riures, homofòbia, festa, religió, història i llibertats. Cal ser curosos amb un tema que toca directament amb la nostra forma d’entendre la vida, l’amor, les relacions i fins i tot el sexe.

Hem de seguir aprofundint i treballant les llibertats sexuals i entendre la lluita LGTBI, no només sortint al carrer per protestar i burlar-se del gènere. Sinó aconseguint trencar els armaris de cada secció local, poble, barri i ciutat per arribar arreu dels Països Catalans i del món. 28 de juny, seguim lluitant!

Cesc Oliva
  • Cesc Oliva
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/179941

Comparteix: