Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

10.04
2015
Demostrem que Tarragona és per als joves, d'esquerres, republicana i independentista!

El pròxim 24 de maig ens enfrontem a un gran repte, tenim l'oportunitat de canviar el rumb de la política tarragonina que des de fa anys va a la deriva i no ofereix cap perspectiva de futur als joves de la nostra ciutat.

Per fer aquest canvi, cal que la regidoria de joventut de Tarragona tingui una incidència real dels joves i sigui forta, amb capacitat política i pressupostària per desenvolupar polítiques que afectin tots els àmbits municipals.

En altres paraules, cal superar la visió de les polítiques de joventut com la forma d’acostar-se a l'electorat jove o com la regidoria lligada exclusivament a les festes, per ser la regidoria que afavoreix l'emancipació juvenil, impulsa l'accés a la cultura, afavoreix la creació d’ocupació de qualitat i aposta per sectors estratègics.

Així doncs, les pròximes eleccions han de ser un punt d'inflexió que permeti fer sentir la nostra veu i demostrar que Tarragona no és la ciutat dels despropòsits, conservadora, eclesiàstica i plena de runes que ens volen vendre; sinó una ciutat per als joves, d'esquerres, republicana i independentista!

Aina Rovira
  • Aina Rovira
  • Candidata de les JERC a Tarragona
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/183162

Comparteix: