Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

13.03
2015
ConstruÏm un nou país a través del municipalisme

El temps corre i les eleccions es veuen amb respecte i amb il·lusió. Amb respecte per la gran responsabilitat que representa fer el pas i posar-se a disposició de la ciutadania per a intentar aportar un o dos granets de sorra. Il·lusió per la magnífica oportunitat que ofereix la política municipal per a desenvolupar aquells projectes que des d’anys enllà portem reclamant el jovent.

Ser jove no vol dir ser inexpert. Com a molt acceptaria que en la majoria de casos tenim menys experiència que d’altres persones no tan joves. I precisament aquesta no tanta experiència sovint ens referma de la voluntat sempre utòpica de voler canviar el nostre present per a tenir un millor futur.

La formació, l’ocupació, l’habitatge... són reptes de la societat en general però la gent jove és un dels col·lectius més afectats i des de les institucions hem de poder manifestar-nos directament i sense intermediaris. Som i estem. Volem ser i estar i per això la nostra persistència serà vital per poder lluitar pel futur que imaginem.

Confiem i lluitarem perquè fruit de les eleccions del 24 de maig, la majoria de pobles de Girona i de tot Catalunya tinguin a través de les JERC veu pròpia als consistoris per defensar el que fa dècades que fem, la construcció d’un nou país a través del municipalisme.

Àdam Bertran
  • Àdam Bertan
  • Candidat de les JERC a l'Ajuntament de Girona
  • 03/06/1987
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/181680

Comparteix: