Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

27.03
2015
Comencem canviant els nostres propis municipis

L’Hospitalet s’ha conegut sempre com a una ciutat obrera i amb una població envellida i sembla que hagin oblidat que també hi ha joves, joves que necessitem veure un futur clar a la nostra ciutat. Som un jovent que vol treballar, som un jovent que vol emancipar-se, som un jovent que vol tenir accés a un habitatge digne.

Per això aquestes pròximes eleccions són molt importants, perquè ens farem veure i demanarem mesures per solucionar aquests problemes que, tot i no ser propis només de la joventut, ens afecten especialment a nosaltres. Hem de demostrar que no som una generació que ha perdut l’interès i les ganes de lluitar, sinó tot el contrari, que som un jovent actiu i que volem un bon futur, per nosaltres, per la ciutat i per al nostre país.

És aquest el motiu pel qual les JERC de l’Hospitalet lluitem per tenir la nostra pròpia veu dins del govern de la ciutat o fer-nos sentir a través dels companys d’ERC. Perquè només els joves coneixem la nostra situació i només nosaltres sabem quines mesures prendre per millorar-la per crear un nou país on tots hi tinguem un lloc i on s’escolti als joves. Per tal d’aconseguir arribar al nostre model de país hem de començar des de baix, hem de començar canviant els nostres propis municipis.

Oriol Ferret
  • Oriol Ferret
  • Candidat de les JERC a l'Hospitalet de Llobregat
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/183152

Comparteix: