Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

25.07
2014
Aturem la barbàrie a Palestina

Palestina i Israel viuen un conflicte molt intens que fa dècades que dura, però que recentment s'ha tornat més agressiu i desproporcionat. Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya som, i sempre hem estat, defensors dels drets humans i dels drets col•lectius dels pobles, de la cultura de la pau i la no-violència, així doncs, condemnem la magnitud d'aquest conflicte, i sobretot, el caràcter de violència que ha adquirit recentment.

Condemnem la greu situació de violència que pateixen els i les ciutadanes dels bàndols involucrats, així com la opressió i les morts de la societat civil a Palestina. També condemnem però, la desproporcionalitat de l'actuació israeliana en el conflicte, que està utilitzant uns mètodes que massacren sistemàticament la població palestina i que no es poden comparar amb els atacs palestins. Els arguments esgrimits per l'estat d'Israel ens semblen totalment insuficients i creiem no es corresponen a la realitat que ens intenten vendre.

Per això instem les dues parts a aturar la violència, i a intentar resoldre el conflicte de manera pacífica, deixant de devastar desmesuradament la franja de Gaza i els seus ciutadans.

Ariadna Jou
  • Ariadna Jou
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/179951

Comparteix: