Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

08.05
2015
Aquest 24 de maig, més que mai, decidim el nostre futur

Quatre anys de lluita, d’imposicions, de falta de consens i de destrucció de la cohesió social. Aquest és el resum d’aquesta legislatura que ja s’acaba. Aquest 24 de maig, més que mai, decidim el nostre futur. 

En primer lloc decidim com volem que siguin els nostres municipis, uns municipis absorbits per un Partit Popular reaccionari, insensible amb el territori i bel·ligerant amb la nostra catalanitat, que s’han de basar sobretot en la participació ciutadana, la defensa de la cultura i la justícia social. Tot això en el marc d’un municipalisme republicà i de xarxa.

En segon lloc decidim el futur de la nostra illa, votem el nou Consell Insular. És per això que Esquerra Republicana a través de Més per Menorca és més necessària que mai per tenir un Consell Insular favorable, d’esquerres i sobiranista. Menorca és l’illa amb més independentisme –més d’un 20%; necessitam fer créixer aquest sector social perquè esdevingui majoritari, i ho hem de fer des de l’esquerra.

Finalment decidim el futur de les Illes. Cal recuperar el Govern i tornar a establir el pacte social i cultural. Això no obstant la nostra proposta d’anar desactivant-lo en pro dels vertaders governs del diversos països que conformen les illes, els Consells Insulars.

Maite Pons
  • Maite Pons
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/186482

Comparteix: