Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: OPINIONS

28.02
2014
Alcem-nos contra la caça de bruixes

Tres mesos després de dir que tancaven RTVV per no tancar escoles ni hospitals, el govern d’Alberto Fabra preveu retallar l’ensenyament en valencià a 136 centres educatius. Ens trobem davant un nou atac d’un govern que ha fet el seu objectiu la destrucció de totes les institucions de normalització del català al País Valencià.

Així, després d’acabar amb RTVV, el PP ha decidit fer un pas més en la seua cacera de bruixes particular contra l’ensenyament en valencià. Enguany el PP passa d’una oposició passiva a l’ensenyament en valencià, no posant els recursos necessaris per garantir que més de 100.000 xiquets i xiquetes estudiaren en la seua llengua, malgrat haver-la escollit com a llengua vehicular, a un atac frontal amb l’amenaça de tancament de més d’un centenar d’unitats educatives.

El PP s’esforça en demostrar cada dia el seu espanyolisme militant, amb unes retallades ideològiques contra tot allò que ens uneix als valencians i valencianes com a poble i que, a més, ens uneix amb la resta dels Països Catalans, com és la llengua que compartim.

Davant aquestos atacs no podem estar quiets. La societat valenciana així ho ha entès i ja ha posat data de caducitat al govern de la dreta antivalenciana. Ara és moment de lluitar per a que el País Valencià que alcem el dia després de fer fora el PP siga el país que volem. 

foto_joan_vea.jpg
  • Joan Vea
  • Portaveu de les JERPV
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/113241

Comparteix: