Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.01
2015
Les JERC treballarem incansablement per guanyar la independència el 27 de setembre

El dimecres 14 de gener el President de la Generalitat, Artur Mas, i el President d’Esquerra Republicana i cap de l’oposició al Parlament de Catalunya, Oriol Junqueras, van acordar anticipar les eleccions al Parlament de Catalunya pel proper 27 de setembre de 2015 per tal d’obtenir un mandat democràtic que permeti assolir la llibertat de Catalunya. Des d’aquest moment i com hem fet sempre, les Joventuts d’Esquerra Republicana ens posem a treballar per tal que el resultat de les properes eleccions catalanes sigui clar i rotund, i permeti guanyar la independència. 

Malgrat que la data no és la que nosaltres volíem i ens porta a celebrar el que hauria d’esdevenir com a referèndum definitiu més de 10 mesos després del 9 de novembre, entenem que és una oportunitat que no podem deixar escapar.  Per això reclamem que s’acordi i es faci públic el full de ruta que ha de marcar un horitzó clar durant aquests mesos i vertebrar la futura República Catalana.

El jovent necessitem i reclamem la independència de Catalunya com a mecanisme que ens permetrà millorar les nostres condicions de vida i construir un estat modèlic que acabi amb totes les injustícies que avui dia són ben presents a la nostra societat. Cal fer molta feina i per això treballarem per aconseguir que la joventut catalana voti per la independència del nostre país el dia 27 de setembre i construïm aquest Estat d’oportunitats i futur que anhelem.

Cartell de les JERC per la campanya Guanyem la independència Cartell de les JERC per la campanya Guanyem la independència
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/179815

Comparteix: