Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

19.04
2015
Les JERC presentem 1500 candidats i candidates joves als ajuntaments

Les Joventuts d’Esquerra Republicana hem presentat avui els nostres candidats i candidates a les eleccions municipals que tindran lloc el proper 24 de maig. L’acte ha comptat amb la participació del portaveu nacional de les JERC, Gerard Gómez del Moral, el candidat de les JERC a Barcelona, Jordi Castellana, el número dos de la llista d’ERC a Barcelona, Juanjo Puigcorbé i l’alcaldable d’ERC Barcelona, Alfred Bosch. 

El jovent independentista hem celebrat un acte a la Plaça del Mar de Barcelona per donar a conèixer el jovent que arreu dels Països Catalans, es presentaran a les eleccions municipals sota les llistes d’Esquerra Republicana, recalcant la importància del jovent i dels propers comicis per construir la República catalana.

El candidat a l’alcaldia de Barcelona per Esquerra Republicana, Alfred Bosch, ha reclamat que ‘és l’hora de jubilar la vella política, la de la corrupció i la dels pactes amb gent com Rato i Bárcenas’. Segons Bosch, ‘cal deixar enrere la vella política del Partit Popular, de gent com Rato i Bárcenas, la dels pactes del Majestic’. ‘Cal construir la nova política’. Precisament, la nova política que encarna ‘el nostre jovent, que no només és el futur sinó també el present’, ha afirmat Bosch.

Per la seva banda, Jordi Castellana ha defensat que “volem que els ajuntaments dels nous municipis que neixin el maig siguin el preludi d'un país lliure". Al seu torn, el portaveu nacional de JERC, Gerard Gómez del Moral, ha destacat els 1.500 joves es presenten arreu dels Països Catalans sota les llistes d’ERC.

Durant la presentació, s’ha dibuixat un graffiti amb el lema de les JERC per aquestes eleccions “la república comença aquí”, en referència a la necessitat d’iniciar la revolució que portarà a l’alliberament nacional dels Països Catalans des dels municipis.

Les candidats i candidates de les JERC a les eleccions municipals Les candidats i candidates de les JERC a les eleccions municipals
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/181915

Comparteix: