Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

19.03
2015
Les JERC celebrem el XXV Congrés Nacional aquest cap de setmana amb el lema “Ara i aquí”

Les Joventuts d’Esquerra Republicana celebrarem els propers 21 i 22 de març el seu XXV Congrés Nacional a Sant Feliu de Llobregat sota el lema Ara i aquí. Amb aquestes paraules, les JERC volem recalcar la importància dels temps que ens toca viure i la necessitat de que el jovent aixequi la veu i lideri el procés de canvi que viu el país. 

Els joves republicans volem aprofitar el nostre Congrés Nacional també com un punt d’inflexió de cara a les properes eleccions municipals que esdevindran claus pel futur del jovent. En aquest sentit, recordem que “la futura república ha de començar aquí, des de cada poble, vila i ciutat, i si el dia 24 de maig guanya la independència, el nostre país serà un pas més a prop de la llibertat”.

La militància de les JERC estem convocats aquest cap de setmana per a debatre i votar la ponència política, que fa un anàlisi de la situació actual posant èmfasi en la situació econòmica, els retrocessos democràtics i socials que s’han viscut a Europa i la situació política que es viu a Catalunya i al conjunt dels Països Catalans. En aquest sentit, les JERC tracem les línies mestres a seguir durant els propers dos anys i el full de ruta del jovent independentista cap a la llibertat nacional i el canvi de model econòmic i social.

El congrés Nacional també servirà per a escollir una nova direcció política, on només s’hi ha presentat una sola candidatura encapçalada per l’actual portaveu nacional, Gerard Gómez del Moral. En la proposta d’equip l’acompanyen Bernat Picornell, Jordi Castellana, Gemma Domínguez, Lola Martínez, Pau Presas, Oriol Rius, Dani Moliné, Andreu Porta, Judit Calveras, Pere Sàbat, Joan Vea, Oriol Ibàñez, Ariadna Jou i Júlia Solà. Aquesta candidatura es marca com a repte aportar el seu gra de sorra per tal de culminar el procés independentista a Catalunya, seguir lluitant per la vertebració dels Països Catalans, enfortir les JERC arreu del territori i apoderar el jovent, present i futur del nostre país.

El congrés es clourà diumenge a les 13h amb els parlaments del president d’Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, i del nou portaveu nacional de les JERC, en un acte amb representants de totes les entitats del país i delegacions internacionals. 

Imatge del XXV Congrés Nacional de les JERC Imatge del XXV Congrés Nacional de les JERC
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/181615

Comparteix: