Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

31.07
2009
Les JERC a la festa major de Sant Just

Les jerc Sant Just-Esplugues col·laboraran en l'organització de les festes majors de Sant Just (com ja vam fer l'any passat) els dies 1 i 2 d'agost. El dia 1 posaran una barraca al camp de futbol per la festa de la nit. La festa consistirà en concerts per part de Soweto i La niña del ex-surfista i els Dj's Katxondeo Sound i Loud Music fins a les 5 del mati. Al següent dia s'obre la barraca cap a les 18:30 hores de la tarda i hi haurà una gimcama oberta a tothom en que les jerc organitzarem dos proves, una sobre preguntes del programa Polònia i un altre que consistirà en tirar tomaquets a la figura del rei.

Les jerc Sant Just-Esplugues col·laboraran en l'organització de les festes majors de Sant Just (com ja vam fer l'any passat) els dies 1 i 2 d'agost. El dia 1 posaran una barraca al camp de futbol per la festa de la nit. La festa consistirà en concerts per part de Soweto i La niña del ex-surfista i els Dj's Katxondeo Sound i Loud Music fins a les 5 del mati. Al següent dia s'obre la barraca cap a les 18:30 hores de la tarda i hi haurà una gimcama oberta a tothom en que les jerc organitzarem dos proves, una sobre preguntes del programa Polònia i un altre que consistirà en tirar tomaquets a la figura del rei. Després de la gimcama hi haurà un sopar popular, que ajudarem a organitzar, en que es menjaran broquetes i frankfurts i després música amb dj's fins a les 3 del matí. Moment en que es començarà a recollir la barraca.

Us hi esperem!
 
PD: per venir a Sant Just tenim els busos 63,57,157, Justmetro i una gran varietat d'L's que venen d'El Prat, Hospitalet, Sant Feliu, Molins de Rei, Cervello i Torrelles, el Tram T-3, hi ha la Renfe a Sant Feliu i Sant Joan Despí i després bus fins a Sant Just i bus nit N-12 ( del centre de BCN a Sant feliu)

PROGRAMA

logojerc-21.gif logojerc-21.gif
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/178116

Comparteix: