Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.03
2010
Les consultes del 28F: un nou pas cap a la independència

Les JERC valoren molt positivament els resultats de les consultes sobre la independència del passat diumenge. Mobilitzar més de 60.000 persones en una consulta organitzada des del voluntariat i el teixit associatiu del país és un fet sense precedents en la nostra història. Tots aquells mitjans i partits que han volgut ridiculitzar o restar-li valor no fan altra cosa que intentar amagar un fet que els espanta i que voldrien que desaparegués. En el fons estan demostrant que els espanta donar la veu a la gent i que aquesta pugui exercir el seu dret a decidir lliurement el seu futur. [Clica per continuar llegint]

Les JERC valoren molt positivament els resultats de les consultes sobre la independència del passat diumenge. Mobilitzar més de 60.000 persones en una consulta organitzada des del voluntariat i el teixit associatiu del país és un fet sense precedents en la nostra història. Tots aquells mitjans i partits que han volgut ridiculitzar o restar-li valor no fan altra cosa que intentar amagar un fet que els espanta i que voldrien que desaparegués. En el fons estan demostrant que els espanta donar la veu a la gent i que aquesta pugui exercir el seu dret a decidir lliurement el seu futur.

Ara toca treballar intensament per tal que les consultes de l’abril siguin també un èxit, aprenent dels errors i els encerts per tal de seguir millorant i arribant cada cop a més col·lectius. Les diverses onades serveixen per mantenir el debat sobre el futur dels Països Catalans en la centralitat de l’actualitat política, i demostrar a la gent que l’independentisme és l'única opció política que defensa sense cap mena de por els seus drets com a ciutadans i ciutadanes a decidir sobre un tema cabdal com aquest. Les JERC seguiran treballant activament en la defensa del Sí en totes les onades que resten, així com també per aconseguir que un referèndum oficial sobre la independència sigui una realitat en la propera legislatura.

28f-776.jpg 28f-776.jpg
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/186416

Comparteix: