Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

27.11
2016
El XXVI Congrés Nacional de les JERC escull Pau Morales com a portaveu nacional

Les Joventuts d’Esquerra Republicana hem celebrat aquest cap de setmana el 26è Congrés Nacional a Benicarló, on s’ha aprovat la ponència política que traça les línies mestres a seguir durant els propers dos anys per tal d’avançar cap a la llibertat nacional, treballar en un canvi de model econòmic i social i caminar cap a una democràcia que permeti a la ciutadania decidir el seu futur arreu dels Països Catalans. Les jornades han congregat més de 300 joves al Baix Maestrat.

En el marc del Congrés, les JERC també han escollit una nova Permanent Nacional, encapçalada per Pau Morales com a portaveu nacional de l’organització. Morales és de Vilassar de Dalt, té 22 anys, és estudiant d'Història a la Universitat de Barcelona i tinent d'alcalde de Comunicació, Cultura i Espai Públic al seu poble natal.

El portaveu entrant ha destacat que “l'objectiu de les JERC és ser una eina pel jovent del nostre país, estem al servei de tots aquells que volen lluitar contra les desigualtats i en defensa de la justícia social”. Morales també s'ha referit al procés que viu en principat de Catalunya, “hem de convèncer al jovent que la independència millorarà el seu present i el seu futur, només així aconseguirem la majoria que ens cal”.

La cloenda del 26è Congrés Nacional de les JERC també ha comptat amb la presència del secretari adjunt d'Esquerra Republicana, Lluís Salvador i del regidor de Benicarló i president d'Esquerra Republicana del País Valencià, Josep Barberà. També hi han assistit entitats juvenils d'arreu dels Països Catalans.

Salvador ha volgut posar en relleu la tasca de les joventuts independentistes al llarg dels seus 85 anys d'història, “heu estat referents en la defensa de les llibertats i la lluita social, ara no podem defallir, tenim el somni a tocar i només depèn de nosaltres”.

El Congrés Nacional és el màxim òrgan de les JERC que congrega a tota la militància de l’organització i se celebra cada dos anys. 

Fotografia de la presentació de la candidatura Fotografia de la presentació de la candidatura
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/186382

Comparteix: