Segueix-nos:
< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

27.03
2015
Aturem la dreta!

El proper diumenge, se celebra la segona volta de les eleccions departamentals a la Catalunya Nord. Aquestes eleccions vénen marcades per un augment enorme del partit de Marine Le Pen, el Front Nacional.

Des de les Joventuts d’Esquerra Republicana animem al jovent nord català a mobilitzar-se contra la dreta xenòfoba i feixista. Amb tot, aquest diumenge la majoria de departaments només podran triar entre l’extrema dreta i la dreta extrema, ja que la UMP cada cop està més escorada a la dreta i no és en cap cas una solució davant l’augment del feixisme, sinó un reforç.

Els resultats de la primera volta de les eleccions van donar un 31, 42% dels vots al Front Nacional, guanyant així a set dels disset cantons en què està dividit el territori i les enquestes preveuen una clara victòria d’aquest partit. El jovent no podem quedar-nos quiets davant d’aquesta situació, cal que diumenge sortim a les urnes i combatem el Front Nacional i l’extrema dreta, però la nostra feina no acaba aquí, hem de treballar per bastir noves opcions que treballin per la ocupació juvenil i per recuperar un marc legal que garanteixi la continuïtat d’uns òrgans de govern vinculats al territori.

El 29 de març aturem la dreta francesa! El 29 de març aturem la dreta francesa!
URL CURTA: http://www.jerc.cat/url/181750

Comparteix: